Bedrijfsuitje Groningen? Een unieke beleving!

Ben jij op zoek naar een uniek bedrijfsuitje in Groningen? Spyderwheelz Groningen maakt van jullie bedrijfsuitje een bijzondere beleving! Tour op een gave e-chopper door de provincie en geniet van alle ruimte en rust. Voor een heerlijke tour door al het moois wat de provincie te bieden heeft, hebben we al verschillende routes voor je samengesteld. En als je toch liever vrij wilt zijn om te stoppen waar jij dat wilt, kies je voor een open route. En het mooie is: doordat onze voertuigen volledig elektrisch zijn, geef je ook nog eens een groen imago aan je bedrijfsuitje!

Op maat gemaakt uitje

Doordat we samenwerken met Breakout Grunopark te Harkstede (net buiten Groningen) bieden we je ook de mogelijkheid om een Spyderwheelz-tour te combineren met een andere activiteit. Zo maak je je bedrijfsuitje nóg leuker!

Voorbeelden van activiteiten zijn bijvoorbeeld een spannende Escaperoom of een Groningse middag met oud-Hollandse spellen. Maar je kunt ook kiezen voor Paintball, Archery Tag, klimmen in het indrukwekkende klimpark, waterskiën of boogschieten. En nog veel meer! Meer dan genoeg mogelijkheden op het droge of in het water. Dus of het nou herfst, zomer of lente is, bij ons zit je altijd goed!

Sluit je bedrijfsuitje in Groningen af met een hapje of drankje

Naast deze samenwerking hebben wij zelf meerdere horecagelegenheden in hartje Groningen. Zo kunnen we diverse arrangementen aanbieden met bijvoorbeeld een lunch of diner en een bier- of wijnproeverij. Ook kun je ervoor kiezen om de dag af te sluiten met een uitdagende pubquiz. In onze horecagelegenheden eindig je je bedrijfsuitje met het beste wat de stad te bieden heeft!

Een Spyderwheelz-tour door het mooie Groningen, een actieve dag bij het Grunopark of een combinatie van beide? Hoe dan ook, bij ons stel je het perfecte bedrijfsuitje samen!


Wacht niet langer en neem contact met ons op!

Voor alle informatie en mogelijkheden kun je contact opnemen via info@spyderwheelzgroningen.nl of bellen met 06-48033363.