Spyder Wheelz: Het leukste uitje in Groningen

Als jij voor je gezin, je bedrijf of vrijgezellenfeest op zoek bent naar het leukste uitje van Groningen zit je hier goed! Maar ook voor een uitje voor 2 in Groningen kun je bij ons terecht.

Je hebt vast al meerdere tips en informatie voorbij zien komen over uitjes in Groningen. Maar het meest unieke en gezellige dagje uit vind je bij Spyder Wheelz. Want zeg nou zelf, wie wil er nou niet op een stoere e-chopper langs de mooiste plekjes van stad en omgeving Groningen toeren?

Op een mooie en stoere e-chopper trek je gegarandeerd alle aandacht op de weg. Onze Spyder Wheelz zijn eenvoudig te besturen, milieuvriendelijk en vrijwel volledig stil. Daarnaast hoef je geen helm te dragen.

Zo voel je de wind lekker door de haren gaan terwijl met 25 kilometer per uur door de provincie zoeft. En ontdek je de mooiste plekken van deze regio. En na afloop kun je je dagtrip, personeelsuitje of vrijgezellenfeest ook nog eens lekker afsluiten met een borrel in de stad Groningen. Geen zorgen, zonder helm zie er je na afloop van de toer nog steeds picobello uit!

uitjes in groningen

Puzzeltour op een stoere e-chopper

Bij aankomst krijg je een door ons samengestelde route en navigatie die je op je chopper kunt klikken. Daarna laten we een filmpje zien met daarin foto’s van 25 verschillende locaties verspreid door de provincie. Let hierbij héél goed op: Het doel van de toer is om ervoor te zorgen dat iedereen aan het einde op de foto staat met al deze locaties.

Terwijl je de route volgt, kom je langs de mooiste plekjes van de provincie Groningen. Lukt het jou om alle locaties te vinden en de tour tot een succesvol einde te brengen?

Uitje Groningen geschikt voor alle leeftijdsgroepen

Niet alleen geschikt voor teamuitjes of vrijgezellenfeesten. Maar ook een erg leuk dagje uit voor het hele familie. Maak er een mooie dag van met je gezin, want met jong en oud kun je Groningen en omgeving verkennen op onze elektrische voertuigen. Want ook kinderen zonder scooter-rijbewijs kunnen op onze stoere en snelle elektrische fatbikes gewoon mee.

Je kunt ervoor kiezen om tijdens deze gezellige dag in teams tegen elkaar te strijden. En als je juist een rustig en relaxed dagje uit zoekt, kan de toer ook in één grote groep worden gedaan. Zo is dit dagje uit in Groningen geschikt voor alle leeftijdsgroepen.

Je vindt ons hartje Groningen. Na afloop kun je de toer afsluiten met een hapje en drankje in een van onze horecagelegenheden. Wij helpen je hier graag verder bij.

uitjes in Groningen

Meer informatie en boeken

Houd wel rekening met het feit dat je over een scooterrijbewijs moet beschikken om op een e-chopper te mogen rijden. Heb je geen scooterrijbewijs? Huur dan een E-Fatbike.

Wacht niet langer. Neem contact op en boek het leukste dagje uit in Groningen bij Spyder Wheelz Groningen!

Kijk voor een sfeerimpressie op onze Facebook.