Elektrische scooters huren Groningen

Wil jij een (elektrische) scooter huren in Groningen?

Bij Spyder Wheelz Groningen huur je de meest unieke elektrische voertuigen. Verken stad en ommeland op een e-chopper of e-fatbike. Onze e-choppers zijn een toffe variant van een elektrische scooter. Hiermee trek je gegarandeerd de aandacht!

Cruisen door Groningen

Wij zijn gevestigd in hartje Groningen waardoor je vanaf het station zo bij ons bent. En onze locatie als vertrekpunt ligt super centraal voor jouw rondrit.

Wanneer je een scooter huurt bij Spyder Wheelz Groningen, kun je een heerlijke tocht maken door de provincie. En ontdek je de prachtige natuurgebieden die Groningen rijk is. Je hoeft de route niet helemaal zelf uit te stippelen want wij hebben al een aantal routes voor je uitgezet. Je bent natuurlijk ook vrij om helemaal zelf te bepalen waar je heen wilt cruisen.

Verhuurprijzen Scooter huren Groningen:

1 uur

22
50
  •  

2 uur

29
50
  •  

3 uur

34
50
  •  

de hele dag

44
50
  •  

Bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest in Groningen?

Heb je meerdere Spyder Wheelz nodig voor bijvoorbeeld een personeelsuitje of een vrijgezellenfeest? De meest unieke bedrijfsuitjes en vrijgezellenfeesten boek je bij ons! Wij helpen je graag bij het organiseren van een fantastische en onvergetelijke dag.

Meer informatie?

Je kunt ons altijd bellen of mailen. Wij streven er altijd naar om zo snel mogelijk te antwoorden.

Telefoon: 06-11515288

Mail: info@spyderwheelzgroningen.nl

Let op: om een e-chopper te huren heb je een scootercertificaat(AM) nodig. Deze krijg je automatisch bij je autorijbewijs(B).

Voor de e-fatbike (elektrische fiets) is dit niet nodig.

Boeken?

Kun jij niet meer wachten om te ervaren hoe het is om op een Spyder Wheelz te rijden? Wacht dan niet langer en…