Het leukste teamuitje in Groningen

Ga dit jaar eens voor een uniek personeelsuitje of teamuitje in Groningen. Geen standaard all you can eat en bowlen. Ga heerlijk op pad met elkaar in de stad of provincie en daarna écht goed eten bij een van de top restaurants van Groningen.

Met Spyder Wheelz beleef je een dagje op stap met je collega’s die jullie dichter bij elkaar brengt en een hecht groepsgevoel creëert. Ideaal als teambuilding activiteit. 

Spyder Wheelz is één van de meer unieke en actieve teamuitjes die je kunt doen in Groningen.

Personeelsuitje in Groningen
Er gaat niets boven Groningen

Toeren door Groningen stad en de provincie

Je gaat toeren op de elektrische scooters met een unieke look. Je kunt ervoor kiezen om een van de prachtige routes te nemen die we voor je hebben uitgestippeld. Maar de echte avonturiers zijn gewoon vrij om te kiezen voor een open route. Dan bepaal je zelf of je de Ommelanden in trekt, naar Pieterburen rijdt, of de Waddenzee bezoekt. 

Een Spyder Wheelz personeelsuitje is ook te combineren met andere activiteiten in de stad en omgeving. Zo hebben wij arrangementen waarbij je toeren combineert met een avontuurlijk dagje Gruno Park of met een rustige rondvaart door de Groningse grachten. Kortom, dit wordt echt een bedrijfsuitje waar je het nog lang over zult hebben.

teamuitje in groningen met spyderwheelz

Heerlijke afsluiter midden in Groningen

De Spyder Wheelz thuisbasis ligt midden op het bruisende Poeleplein. Daarom zijn wij in de unieke positie om je een combinatie te bieden van een dagje op pad met een heerlijk etentje als afsluiter.

Je kunt een arrangement boeken die Spyder Wheelz combineert met een gezellig diner bij Gusto. Een van de leukste eetgelegenheden van Groningen. 

Uitgegeten? Doe nog een drankje in één van de iconische kroegen die Groningen rijk is. Ze sluiten pas wanneer de zon opkomt.

Klinkt goed?

Reserveer je personeelsuitje in Groningen hieronder:

Een Spyder Wheelz tour organiseren door het mooie Groningen, een actieve dag bij het Grunopark of een combinatie van beide? Bij ons hebben jullie ontelbaar veel mogelijkheden en stel je zonder twijfel het perfecte bedrijfsuitje samen!

Toch liever eerst contact?

Voor alle informatie en mogelijkheden kun je contact opnemen via info@spyderwheelzgroningen.nl of bellen met 06-48033363.