Het leukste vrijgezellenfeest van Groningen

Een vrijgezellenfeest in Groningen organiseren omdat je broer, zus, beste vriend of vriendin binnenkort gaat trouwen? En zijn jullie nog op zoek naar een activiteit of locatie? 

Dan gaat er niets boven Groningse activiteiten voor jouw vrijgezellenfeest! Waarom? Groningen heeft alle ingrediënten voor een onvergetelijk vrijgezellenfeest:

  • Fantastische horecagelegenheden
  • Bruisend nachtleven (zonder sluitingstijden)
  • Jongste stad van Nederland
  • Alles op loopafstand
 

Een onvergetelijk vrijgezellenfeest begint bij een uniek uitje

Wat is leuk om te doen in Groningen? Nou, aan deze activiteit had je vast nog niet gedacht: op een stoere e-chopper door de provincie toeren. Een geweldige manier om Groningen en omgeving te verkennen!

Een Spyder Wheelz tocht is een geschikte activiteit voor grote en kleine vrijgezellenuitjes en leuk voor zowel mannen als vrouwen. 

Je kunt zelf bepalen hoe je gaat rijden maar we hebben ook samengestelde routes klaarliggen. Deze routes brengen je langs de meest bijzondere plaatsen van de provincie.

Actief vrijgezellenfeest in Groningen

In plaats van de hele dag aan de drank, kun je ook kiezen voor een actief vrijgezellenfeest. Een Spyder Wheelz tocht is een activiteit waarbij je van tevoren niet kunt drinken. Je moet nog wel actief deelnemen aan het verkeer natuurlijk. 

En willen jullie voordat je aan de borrel gaat nog andere actieve dingen doen? Dat komt goed uit, we bieden verschillende arrangementen aan.

Je vrijgezellenfeest uitbreiden? Ga uit eten in Groningen stad

Een tour met Spyder Wheelz gaat heel goed samen met een andere activiteit. Bekijk hiervoor onze verschillende arrangementen en doe leuke ideeën op.

Er zijn mogelijkheden en vrijgezellenfeesten voor dames en heren. Zo kun je onder andere paintballen, proberen te ontsnappen uit een spannende escape room, waterskiën of jezelf testen tijdens de Highland Games. En veel meer!

Sluit je vrijgezellenfeest af met een knaller!

Na een stevig potje highland games, een spannende escape room of een ander leuk uitje is het tijd om jullie vrijgezellenfeest in Groningen een passend einde te geven. Waar doe je dat anders dan in de bruisende stad Groningen?

Wij zijn gevestigd op een locatie midden in het centrum van Groningen. Doordat wij meerdere horecagelegenheden op de beste locaties van de stad runnen, hebben jullie veel mogelijkheden om de Spyder Wheelz tour uit te breiden met een hapje of een drankje. Je kunt hierbij denken aan de volgende mogelijkheden:

  • Uitgebreide lunch
  • Heerlijk diner
  • Terrasje pakken in de stad
  • Afsluiter in de gezelligste kroegen van Groningen

 

Groningen kent geen sluitingstijden en dus kan je vrijgezellenfeest tot in de late uurtjes doorgaan. Aan het eind van de dag zul je zeggen: “Man, wat was dat een origineel vrijgezellenfeest.”

Organiseer je vrijgezellenfeest in no-time

Je hoeft niet verder te kijken tussen alle andere vrijgezellenfeesten in Groningen. Bij ons zijn er heel veel mogelijkheden. Spyder Wheelz Groningen verwelkomt jouw vrijgezellenfeest voor vrouwen en mannen met veel liefde en zorgt ervoor dat het een onvergetelijke dag (en nacht) wordt! 

De stad Groningen, onze locatie en het netwerk van Spyder Wheelz biedt veel mogelijkheden voor een razend gezellig vrijgezellenfeest.

Boek nu het leukste vrijgezellenfeest van Groningen en zorg voor een onvergetelijk vrijgezellenfeest voor de bruid of bruidegom.