Personeelsuitje in Groningen

Ben jij op zoek naar een uniek personeelsuitje in Groningen? Spyder Wheelz Groningen maakt van jullie personeelsuitje een bijzondere beleving! Ongeacht met hoeveel personen jullie zijn, dit is de leukste activiteit van de regio!

Tour op een gave e-chopper door de provincie en geniet van alle ruimte en rust. Je bent vast bekend met het gezegde: er gaat niets boven Groningen. Tijdens dit bedrijfsuitje zul je met je hele team deze spreuk zelf ervaren.

Voor een heerlijke rondrit langs al het moois wat de provincie te bieden heeft, hebben we al verschillende routes voor jou en je collega’s samengesteld. Iedere route begint in het centrum van Groningen. Willen jullie liever zoveel mogelijk vrij zijn om te stoppen waar jullie dat willen, kies dan voor een open route.

En het mooie is: doordat onze voertuigen volledig elektrisch zijn, geef je ook nog eens een groen imago aan je personeelsuitje!

bedrijfsuitje groningen

Op maat gemaakt personeelsuitje

Ook voor je personeelsuitje op maat zit je bij ons helemaal goed. Het maakt niet uit met hoeveel personen jullie zijn, wij kunnen uitjes tot maar liefst 40 personen aan! Grote groepen zijn dus ook welkom.

Bij een activiteit kunnen verschillende collega’s altijd worden opgedeeld in groepen. Oneindig veel mogelijkheden, dus. Bij ons vind je altijd een passende activiteit in Groningen.

Het komt bij veel personeelsuitje voor dat een activiteit gecombineerd wordt bijvoorbeeld een workshop of spel. Doordat wij samenwerken met Breakout Grunopark te Harkstede (net buiten Groningen) bieden we je namelijk ook de mogelijkheid om een Spyder Wheelz tour te combineren met een andere activiteit.

Bekijk hiervoor ook onze arrangementen. Zo maak je je bedrijfsuitje nóg leuker! Neem hiervoor contact met ons op en wij regelen het!

Of je nou op zoek bent voor een activiteit voor teambuilding of een personeelsuitje, het leukste bedrijfsuitje van Groningen boek je hoe dan ook bij Spyder Wheelz Groningen.

Voorbeelden van activiteiten zijn bijvoorbeeld een spannende Escape-room met je team of een Groningse middag met oud-Hollandse spellen. Maar je kunt er ook voor kiezen om met al je collega’s te Paintballen of speel Archery Tag, een combinatie van paintball en trefbal . Je kunt er ook voor kiezen om met al je collega’s te klimmen in het indrukwekkende klimpark, te waterskiën of samen boogschieten. En nog veel meer! Meer dan genoeg mogelijkheden op het droge of in het water. Dus of het nou herfst, zomer of lente is, bij ons zit je altijd goed voor het plannen van je personeelsuitje.

bedrijfsuitje in groningen

Personeelsuitje in Groningen afsluiten met het lekkerste eten en drinken van de stad

Je vindt ons midden in het centrum van Groningen. We bezitten daarnaast ook meerdere horecagelegenheden in hartje Groningen. Zo kunnen jullie je personeelsuitje afsluiten met een hapje of drankje. Zo kunnen we verschillende arrangementen aanbieden met bijvoorbeeld een lunch of diner en een bier- of wijnproeverij. Ook kun je ervoor kiezen om de dag af te sluiten met een uitdagende pubquiz.

Lekker eten, een uitgebreid diner of lunch. Er zijn tal van mogelijkheden, altijd op de beste locatie. In onze horecagelegenheden begin of eindig je jullie teamuitjee met het beste wat Groningen city te bieden heeft!

Boek nu je personeelsuitje in Groningen

Een Spyder Wheelz tour organiseren door het mooie Groningen, een actieve dag bij het Grunopark of een combinatie van beide? Bij ons hebben jullie ontelbaar veel mogelijkheden en stel je zonder twijfel het perfecte bedrijfsuitje samen!

Wacht niet langer en neem contact met ons op!

Voor alle informatie en mogelijkheden kun je contact opnemen via info@spyderwheelzgroningen.nl of bellen met 06-48033363.