Over ons

Verhuur + verkoop van stoere & trendy elektrische voertuigen

Een lawaaiige (en stinkende) scooter die op benzine rijdt, zorgt na de aanschaf voor een hoop tankbonnetjes. Heb je geen scooter? Dan ben je het misschien wel zat om elke dag met het OV naar je werk te gaan. Of iedere keer weer die parkeerkosten voor je auto te betalen…

Met een elektrische Spyder Wheelz is dit allemaal verleden tijd! Stel je eens voor: je trekt snel en soepel op om vervolgens geruisloos je weg te vervolgen. Of je nou een korte of lange rit voor de boeg hebt, je zit altijd relaxed achter het stuur. Voordat je het weet ben je al aangekomen op je eindbestemming.

En dat allemaal zonder schadelijke uitlaatgassen en lawaai. Opladen gaat vervolgens net zo gemakkelijk als het opladen van je laptop.

Niet alleen zuinig op de weg, maar ook nog eens gunstig voor je portemonnee.

Met de verhuur en verkoop van e-choppers en e-fatbikes willen wij Groningen laten zien dat elektrische voertuigen ook stoer en trendy kunnen zijn.

Ben jij op zoek naar een scooter? Overweeg dan eens een Spyder Wheelz en draag bij aan een toekomst zonder CO2-uitstoot.

Ook voor een uniek en onvergetelijk bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest kun je bij ons terecht. Groningen en omgeving verkennen of een leuk dagje eropuit wordt leuker op een gave e-chopper van Spyder Wheelz.

uitje-groningen

Bij Spyder Wheelz Groningen:

– Koop je een te gekke elektrische scooter in de vorm van een e-chopper

– Geen rijbewijs of op zoek naar een fiets? Wij verkopen ook een elektrische fiets, namelijk de e-fatbike.

– Huur je een e-chopper voor een gezellig dagje uit maar ook ideaal als onderdeel van een bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest.

– Hebben we aanvullende horeca- en activiteitenarrangementen om je dagje uit of bedrijfsuitje/vrijgezellenfeest compleet te maken.

Geïnteresseerd om een Spyder Wheelz te proberen? Kom dan snel een proefritje maken. Of wil je juist eentje huren om er lekker op uit te gaan? Wacht dan niet langer!