Over ons

Spyder Wheelz Groningen.

Verhuur & verkoop van de gaafste elektrische scooters

Stel je eens voor: je trekt snel en soepel op om vervolgens geruisloos je weg te vervolgen. Of je nou een korte of lange rit voor de boeg hebt, op een Spyder Wheelz zit je altijd relaxed achter het stuur. Voordat je het weet ben je al aangekomen op je eindbestemming.

En dat allemaal zonder schadelijke uitlaatgassen en lawaai. Opladen gaat vervolgens net zo gemakkelijk als het opladen van je laptop. Niet alleen zuinig op de weg, maar ook nog eens gunstig voor je portemonnee.

Met de verhuur en verkoop van e-choppers en e-fatbikes willen wij Groningen laten zien dat elektrische voertuigen ook stoer en trendy kunnen zijn.

Ben jij op zoek naar een scooter? Overweeg dan eens een Spyder Wheelz en draag bij aan een toekomst zonder CO2-uitstoot.

Een Spyder Wheelz personeelsuitje is ook te combineren met andere activiteiten in de stad en omgeving. Zo hebben wij arrangementen waarbij je toeren combineert met een avontuurlijk dagje Gruno Park of met een rustige rondvaart door de Groningse grachten.

Wat zijn Spyder Wheelz?

Spyder Wheelz zijn stoere en duurzame elektrische voertuigen. 100% Nederlands en vooral bekend van de gave e-choppers. Naast e-choppers hebben we ook elektrische stadsfietsen: de e-fatbike. 

Spyder Wheelz zijn een ideaal en vooral groen alternatief voor voor benzine voertuigen. Met opvallende en trendy voertuigen bewijst Spyder Wheelz dat er geen concessies te hoeven worden gedaan om elektrisch te kunnen rijden.

Sterker nog, met de e-choppers laten we zien dat elektrisch rijden beter en leuker is dan het rijden op benzinevoertuigen.

Ideaal voor een dagje uit in Groningen of als leuke groepsactiviteit voor bijvoorbeeld een teamuitje of vrijgezellenfeest.

Ideaal voor vrijgezellenfeesten en bedrijfsuitjes in Groningen

Ben je van plan je vrijgezellenfeest in Groningen te houden? Of zoek je met je collega’s een leuk idee voor jullie personeelsuitje in Groningen? Huur dan met z’n allen een e-chopper en verken Groningen en omgeving. 

Het is ook mogelijk om dit te combineren met diverse arrangementen of uit te breiden met andere activiteiten. 

Bij Spyder Wheelz Groningen:

– Koop je een te gekke elektrische scooter in de vorm van een e-chopper

– Geen rijbewijs of op zoek naar een fiets? Wij verkopen ook een elektrische fiets, namelijk de e-fatbike.

– Huur je een e-chopper voor een gezellig dagje uit maar ook ideaal als onderdeel van een bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest.

– Hebben we aanvullende horeca- en activiteitenarrangementen om je dagje uit of bedrijfsuitje/vrijgezellenfeest compleet te maken.

Geïnteresseerd om een Spyder Wheelz te proberen? Kom dan snel een proefrit maken. Of wil je juist eentje huren om er lekker op uit te gaan? Wacht dan niet langer, tot snel!