Routes

Spyderwheelz routes

Het beste van stad en ommeland

Op zoek naar een unieke manier om de stad Groningen en de omgeving te verkennen? Zoek dan niet verder! Met Spyderwheelz Groningen kun je de stad en de natuur op een geheel nieuwe manier ervaren. Onze stoere e-choppers zijn de perfecte manier om in stijl door de stad te cruisen of om de omgeving te verkennen. 

We bieden verschillende routes aan, variërend van een snelle tour van 1 uur tot een uitgebreide route van 3 uur. Of je nu de bezienswaardigheden van de stad wilt bekijken, het mooie Paterswoldsemeer wilt verkennen of de natuur rondom Groningen wilt ontdekken, wij hebben de perfecte tour voor jou. Boek nu je Spyder-tour en ervaar Groningen op een geheel nieuwe manier!

Route 1 - Stad (1u.)

Ready, set, Spyder! Maak je klaar voor een snelle tour door het hart van Groningen. Je komt langs alle hotspots, van het museum en het treinstation tot aan de iconische Martinitoren. Bewonder het groen van de stad terwijl je door het prachtige Stadspark en Noorderplantsoen scheurt.

Deze tour van 1 uur is de perfecte manier om de stad te verkennen en onderweg wat Insta-waardige foto’s te maken!

Route 2 - Rondje Paterswoldsemeer (2u.)

Laat je Spyder alle hoeken van de weg zien terwijl je de stad uitrijdt voor een schitterende tour van 2 uur. Je rijdt een rondje om het schilderachtige Paterswoldsemeer en maakt een tussenstop bij de chique Rietschans voor een verfrissend drankje. 

Bereid je voor op een flinke dosis zon en geniet van het prachtige uitzicht op deze prachtige route.

Route 3 - Westerbroekstermadepolder (3u.)

Maak je klaar voor de ultieme Spyder-ervaring terwijl we de stad verlaten en de natuur in gaan. Onze 3 uur durende tour neemt je mee op reis door de prachtige natuur rondom Groningen, inclusief de schitterende Westerbroekstermadepolder. 

Vergeet niet om een foto met het prachtige Zuidlaardermeer op de achtergrond te maken voordat we een hapje en een drankje doen bij Paviljoen de Leine. Waar je geniet van een fantastisch uitzicht over het meer.