spyderwheelz

Arrangementen

Arrangementen voor

Grote & kleine groepen

Zo kunnen we groepen tot 50 mensen aan. Ideaal voor vrijgezellenfeesten en personeelsuitje in Groningen. Maar je kunt ook altijd boeken met een kleine groep of zelfs romantisch met z’n tweetjes erop uit. Zo is een Spyder Wheelz tocht bijvoorbeeld erg geschikt voor een date in Groningen.

We hebben verschillende arrangementen samengesteld:

gusto groningen arrangement

Combinatie eten en een activiteit bij Gusto Groningen

Gusto is een hippe bar in hartje Groningen. Je kunt hier terecht voor de mooiste wijnen, champagnes en cocktails. Maar ook voor speciaalbieren zit je hier goed. 

Mogelijke arrangementen met Gusto:

  • Lunch à la carte voor of na het rijden op het terras van Gusto voor een meerprijs van €12.50 p.p.
  • 3 gangen diner à la carte na het rijden bij Gusto voor een meerprijs van €34.50 p.p. (tot acht personen)
  • 3 gangen keuze menu (vis vlees of vega) voor een meerprijs van €29.50 p.p.

Combineer een scootertocht met karten bij Kartbaan Groningen

Voor de snelheidsduivels onder ons is het mogelijk om een scootertocht te combineren met een rondje karten bij Kartbaan Groningen

  • 2 uur rijden + 1 heat karten + een drankje voor €44.50

Je start vanuit de binnenstad op de e-choppers en maakt een mooie route door de natuur. Na anderhalf uur rijden komen jullie aan bij de Kartbaan. Hier krijgen jullie een drankje en kunnen jullie 1 heat karten. Daarna maken jullie nog een kort rondje door de stad en komen jullie weer terug bij Spyder Wheelz.

Activiteiten Kartbaan Groningen
Activiteiten Kartbaan Groningen
arrangement breakout grunopark

Combineer een toer met een activiteit bij Breakout Grunopark

Dankzij onze samenwerking met Breakout Grunopark in Harkstede kun je je Spyder Wheelz tocht eenvoudig combineren met een andere activiteit.

Denk aan een spannende Escape-room met je team of  kies ervoor om te gaan paintballen, te klimmen in het indrukwekkende klimpark of te gaan waterskiën. Er zijn meer dan genoeg mogelijkheden op het droge of in het water.

Bekijk de website van Breakout Grunopark voor alle activiteiten. Heb je een keuze gemaakt? Neem dan contact met ons op. Wij organiseren het graag voor je!

Combineer een scooter tocht met een rondvaart door Groningen​

Het is vanaf nu ook mogelijk om een prachtige tocht door de stad of provincie te combineren met een rondvaart. Hiervoor werken we samen met rondvaartbedrijf Kool. Zo kun je deze prachtige stad vanaf land en water beleven!

  • Stadsrondvaart en 3 uur toeren op een E-chopper: € 43.50 p.p.
Activiteiten Kartbaan Groningen

Combineer een scooter tocht met een rondvaart door Groningen

Het is vanaf nu ook mogelijk om een prachtige tocht door de stad of provincie te combineren met een rondvaart. Hiervoor werken we samen met rondvaartbedrijf Kool. Zo kun je deze prachtige stad vanaf land en water beleven!

  • Stadsrondvaart en 3 uur toeren op een E-chopper: € 43.50 p.p.