Arrangementen

Een dagje toeren op onze stoere choppers kun je altijd combineren met een andere activiteit of met een hapje of een drankje. Zo kun je bij ons altijd de combinatie maken met eten en een activiteit in het mooie Groningen.

Je kunt bij ons terecht met zowel grote als kleine groepen.

Zo kunnen we groepen tot 50 mensen aan. Ideaal voor vrijgezellenfeesten en bedrijfsuitjes in Groningen. Maar je kunt ook altijd boeken met een kleine groep of zelfs romantisch met z’n tweetjes eropuit.

We hebben verschillende arrangementen samengesteld:

Combinatie eten en een activiteit bij Gusto Groningen

Gusto is een bar/restaurant dat perfect gelegen is aan het bruisende Poeleplein in hartje Groningen. Het interieur is een hippe mix van kleurrijke muurschilderingen, stoere lederen rondsits en industriële invloeden. Met een gezellig terras is het hier het hele jaar door prima vertoeven.

 

Bij Gusto kun je terecht voor de mooiste wijnen, champagnes en cocktails. Maar ook voor diverse speciaalbieren zit je hier helemaal goed. Daarnaast serveren ze daar smaakvolle bites en borrelplanken bij die zorgen voor een optimale drank- & spijsbeleving. Ook wordt er bescheiden menukaart gevoerd met bijzonder smakelijke gerechten voor zowel lunch als diner.

gusto groningen arrangement

 

Mogelijke arrangementen in combinatie met Gusto:

  • 3 uur rijden op choppers + 3 gangen keuze menu (vis vlees of vega): € 54.50 p.p (exclusief drankjes)
  • 3 uur rijden + eten a la carte: € 62.50 p.p (exclusief drankjes)
  • Extra bij te boeken: Een 3 gangen Cordier Wijnarrangement € 12.50 p.p.
  • 3 uur rijden met a la carte lunch + 2 drankjes (bier, fris, wijn of koffie/thee): € 39.50 p.p.

Combineer een toer met een activiteit bij Breakout Grunopark

Doordat wij samenwerken met Breakout Grunopark te Harkstede (net buiten Groningen) kunnen we je ook de mogelijkheid bieden om een Spyder Wheelz toer te combineren met een andere activiteit.

Voorbeelden van activiteiten zijn bijvoorbeeld een spannende Escape-room met je team of een Groningse middag met oud-Hollandse spellen. Maar je kunt er ook voor kiezen om te gaan Paintballen of Archery Tag te spelen. Dit is een combinatie van paintball en trefbal.

Je kunt er ook voor kiezen om te klimmen in het indrukwekkende klimpark, te waterskiën of te gaan boogschieten. En nog veel meer! Meer dan genoeg mogelijkheden op het droge of in het water. Dus of het nou herfst, zomer of lente is, bij ons zit je altijd goed voor het plannen van een leuk uitje.

Bekijk de website van Breakout Grunopark voor alle activiteiten. Heb je een keuze gemaakt? Neem dan contact met ons op. Dan organiseren de combinatie van een toer met een activiteit graag voor je!

breakout grunopark

Combineer een scooter tocht met een rondvaart door Groningen

Het is vanaf nu ook mogelijk om een prachtige tocht door de stad of provincie te combineren met een rondvaart. Hiervoor werken we samen met rondvaartbedrijf Kool. Zo kun je deze prachtige stad vanaf land en water beleven!

 

  • Stadsrondvaart en 3 uur toeren op een E-chopper: € 43.50 p.p.

rondvaarbedrijf kool groningen

Boeken?

Wil jij een mooie scootertocht combineren met een hapje en een drankje? Boek dan via onderstaande knop. Hier kun je zowel de stoere choppers huren en dit aanvullen met één van onze arrangementen!