spyderwheelz

Arrangementen

Arrangementen voor

Grote & kleine groepen

Zo kunnen we groepen tot 50 mensen aan. Ideaal voor vrijgezellenfeesten en personeelsuitje in Groningen. Maar je kunt ook altijd boeken met een kleine groep of zelfs romantisch met z’n tweetjes erop uit. Zo is een Spyder Wheelz tocht bijvoorbeeld erg geschikt voor een date in Groningen.

We hebben verschillende arrangementen samengesteld:

Combinatie eten en een activiteit bij Gusto Groningen

Gusto is een hippe bar in hartje Groningen. Je kunt hier terecht voor de mooiste wijnen, champagnes en cocktails. Maar ook voor speciaalbieren zit je hier goed. 

 

Mogelijke arrangementen met Gusto:

 • “Tafeltje vol” (tot 8 personen) – meerprijs van € 38,50 p.p.
  Geniet van een heerlijk diner met een “Shared Dining menu”: Meerdere gangen met kleine hapjes waar jullie samen van kunnen genieten.
 • 3-gangen keuzemenu (vanaf 8 personen) – meerprijs van €29,50 p.p.
  Voor grotere groepen bieden wij een 3-gangen diner aan. Bij het voorgerecht en hoofdgerecht hebben jullie de keuze uit vis, vlees of vegetarische opties, en we sluiten af met een heerlijk dessert.
 • Budgetmenu – meerprijs van €19,50 p.p.
  Hamburger menu. Begin met een assortiment brood en diverse smeersels, gevolgd door een heerlijke burger geserveerd met friet.
 • Borrelen achteraf? Vanaf € 5,50 p.p.
  Wil je na je rit nog even genieten van een drankje en een smakelijke borrelplank? Dat kan! We hebben verschillende mogelijkheden. Stuur ons een e-mail voor meer informatie.

Combinatie eten en een activiteit bij Pinchazz Groningen

Dit nieuwe restaurant op het zonnige Poeleplein heeft een vleugje Zuid-Europa naar het hoge noorden gebracht. Hier kun je lekker eten, genieten van bijpassende drankjes en je echt even wanen in de Spaanse warmte en gezelligheid.

Mogelijke arrangementen met Pinchazz:

 • Koffie met gebak – meerprijs van € 6,50 p.p.
  Begin je vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje met een heerlijk kopje koffie en een stuk gebak. Ons huisgemaakte gebak is om van te smullen.
 • Lunch à la carte – meerprijs van €12,50 p.p.
  Geniet van een heerlijke lunch op het zonovergoten Poeleplein. Je kunt kiezen uit diverse broodjes van de menukaart, inclusief een drankje.
 • Tapasarrangement – meerprijs van €38,50 p.p.
  Ontdek de Spaanse tapas bij dit nieuwe restaurant aan het Poeleplein.
  Geniet samen van verschillende gangen met heerlijke Spaanse tapas.

Combineer een toer met een activiteit bij Pitch&Putt Groningen

golfbaan groningen

Dankzij onze samenwerking met Pitch&Putt kun je je Spyder Wheelz tocht eenvoudig combineren met een sportieve activiteit. Je kunt kiezen uit de 3 volgende arrangementen.

2 uur rondrijden op de Spyder Wheelz met:

 • Mini golf: € 37,50 p.p. 
 • Pitch en putt 9 holes: € 44,00 p.p.
 • Voetgolf 12 holes: € 43,50 p.p. 

Combineer een scootertocht met karten bij Kartbaan Groningen

Activiteiten Kartbaan Groningen

Voor de snelheidsduivels onder ons is het mogelijk om een scootertocht te combineren met een rondje karten bij Kartbaan Groningen

 • 2 uur Spyderwheelz rijden + 1 heat karten  €48,00

Je start vanuit de binnenstad op de e-choppers en rijdt naar de kartbaan. Hier kunnen jullie 1 heat karten. Daarna heb je ongeveer nog anderhalf uur over om rond voor een mooie tocht door Groningen en omgeving.

Een scootertocht met stadsgids

Het is vanaf nu ook mogelijk om een prachtige tocht door de stad te rijden met een stadsgids die je alles over Groningen vertelt. Dit is de leukste manier om Groningen te ontdekken. De stadsgidsen zijn echte verhalenvertellers. Ze vertellen je graag de mooiste verhalen uit de rijke geschiedenis van Groningen. Verhalen die je ontroeren en laten lachen. 

 • Scootertocht met een stadsgids door Groningen en omstreken . 2 uur toeren op een E-chopper en luisteren naar de mooiste verhalen:

  E-chopper huur: € 29,50 p.p.
  + € 169,00 per stadsgids per groep. 

  Bij grote groepen van meer dan 15 personen is een tweede stadsgids nodig.