Origineel teamuitje in Groningen

Zijn jullie op zoek naar een uniek personeelsuitje in Groningen? Spyder Wheelz Groningen maakt van jullie personeelsuitje een bijzondere beleving. Ongeacht met hoeveel personen jullie zijn, dit is zonder twijfel de leukste activiteit van de regio! Wij maken van jullie teamuitje gegarandeerd een bijzondere beleving.

teamuitje in groningen met spyderwheelz
Er gaat niets boven Groningen

Geef je teamuitje een groen imago

Zoeken jullie nog een gave activiteit in Groningen? Zoek dan niet verder. Met Spyder Wheelz toer je tijdens jullie teamuitje op een gave e-chopper door de provincie. Zo kun je genieten van alle rust en ruimte. 

Je bent ongetwijfeld al bekend met het gezegde: er gaat niets boven Groningen. Tijdens dit teamuitje gaan jullie met z’n deze spreuk zelf ervaren.

Voor een heerlijke rondrit langs al het moois wat de stad en provincie te bieden hebben, zijn er al een aantal routes voor jullie samengesteld. Iedere route begint bij ons, in hartje Groningen. 

Willen jullie liever toch zoveel mogelijk vrijheid ervaren? Geen probleem, jullie zijn ook vrij om zelf te bepalen waar jullie naartoe willen rijden. Maar hoe dan ook, doordat al onze voertuigen volledig elektrisch zijn, geef je een groen imago aan je Groningse teamuitje. Plezier en tegelijkertijd goed doen voor het klimaat.

vrijgezellenfeest groningen

Een teamuitje op maat gemaakt

Voor een op maat gemaakt en origineel teamuitje in Groningen zit je bij ons ook helemaal goed. Het maakt niet uit met hoeveel personen jullie zijn, zowel grote als kleine groepen zijn welkom. Wij kunnen uitjes tot maar liefst 40 personen aan! 

Willen jullie er ook nog een andere activiteit aan koppelen? Dat kan. Wij bieden verschillende arrangementen. En daarnaast werken we samen met Break Out Grunopark. een evenemententerrein vlak buiten de stad. 

Break Out biedt verschillende activiteiten aan. Van een spannende Escape-room, paintballen of een Groningse middag met oud-Hollandse spellen. Met de mogelijkheid om een Spyder Wheelz toer te combineren met activiteiten of arrangementen ben je er zeker van dat je bij ons het leukste en meest complete teamuitje van Groningen kunt boeken!

Je teamuitje in Groningen afsluiten met het lekkerste eten en drinken van de stad

Je vindt ons in hartje binnenstad. En omdat we ook meerdere horecagelegenheden in het centrum van Groningen bezitten, kunnen jullie je teamuitje afsluiten met een hapje of drankje. Dit zorgt ervoor dat wij verschillende arrangementen kunnen aanbieden. 

Bijvoorbeeld een lunch, diner of een bier- of wijnproeverij. Ook kun je ervoor kiezen om de dag af te sluiten met een uitdagende en gezellige pubquiz.

Wij kunnen tal van mogelijkheden bieden, maar altijd op de beste locatie. In onze horecagelegenheden begin of eindig je jullie teamuitje met het beste wat Groningen te bieden heeft!

Klinkt goed?

Boek nu je teamuitje in Groningen

Een Spyder Wheelz tour organiseren door het mooie Groningen? Een actieve dag bij het Grunopark of juist een combinatie van beide? Bij ons zijn er ontelbaar veel opties. Dus wacht niet langer en stel je en stel het perfecte teamuitje samen!

Toch liever eerst contact?

Voor alle informatie en mogelijkheden kun je contact opnemen via info@spyderwheelzgroningen.nl of bellen met 06-48033363.