Ben jij op zoek naar een onvergetelijk personeelsuitje in Groningen stad? Wij regelen dat graag voor je! Zie jij jezelf al op een gave e-chopper door onze mooie provincie toeren? Wacht dan niet langer! En niet onbelangrijk, bij Spyder Wheelz Groningen geef je ook nog eens een groen tintje aan je teamuitje.

Waarom je je volgende personeelsuitje in Groningen stad bij ons moet boeken

Wij nemen de volledige organisatie van jouw personeelsuitje uit handen. Ook als je je toer op onze e-choppers wilt uitbreiden met andere activiteiten zit je bij ons helemaal goed. Daarnaast kun je hier ook nog een arrangement bij één van onze horecagelegenheden aan toevoegen. En je bent volledig vrij om dit in te richten zoals jij dat wilt.

Een hapje of drankje voor, na of tussendoor? Geen probleem! Wij zorgen ervoor dat jouw teamuitje volledig is afgestemd op jouw wensen.

Heb jij al eens eerder op een vette e-chopper gereden? Vast niet. Bij Spyder Wheelz Groningen kun jij nu ook toeren op een stoere e-chopper. En doordat wij verhuren bieden we iedereen de kans om eens op een Spyder Wheelz te kunnen rijden. Geloof ons: dat vergeet je nooit meer!

Onze voertuigen zijn volledig elektrisch en hebben hierdoor geen CO2-uitstoot. En ook geen stinkende uitlaatgassen. Daarnaast zijn ze geluidsarm. Waardoor jij en je collega’s tijdens het rijden gewoon met elkaar kunnen praten. Met een frisse neus. Dus als jij met je teamuitje het duurzame karakter van je bedrijf wilt benadrukken, zit je bij ons helemaal goed!

Een tour is geschikt voor alle leeftijden. Hiermee garandeer je dat de twintigers van je team er net zoveel van genieten als de 50-plussers. Je kunt ervoor kiezen om als groep relaxed door de provincie te rijden of juist er juist een competitief element aan toe te voegen. In de vorm van een puzzeltour gaat iedereen net even iets harder rijden!

Wacht niet langer en boek nu!

Ben je van je plan je volgende bedrijfsuitje in Groningen stad te plannen? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op voor het prikken van een datum.

Tot snel bij Spyder Wheelz Groningen!