Spyder Wheelz: het meest unieke uitje in Groningen!

Spyderwheelz: Het leukste uitje in Groningen

Ben jij met je bedrijf op zoek naar een idee voor je volgende uitje in Groningen? Of ben je gewoon van plan om Groningen binnenkort te bezoeken? Huur dan een Spyderwheelz en verken stad en ommeland!

Wat zijn Spyderwheelz?

Spyderwheelz zijn unieke, stoere en strakke elektrische voertuigen die voor een unieke ervaring zorgen wanneer je erop rijdt. Bij Spyderwheelz Groningen kun je een e-chopper of een e-fatbike huren.

De gave e-choppers trekken stevig op, om vervolgens geruisloos de weg te verkennen. Doordat ze volledig elektrisch zijn, heb je geen last van schadelijke uitstootgassen of lawaai.

En onze e-fatbikes zijn voorzien van een retro design, waardoor het een echte blikvanger is! Op de e-fatbike beweeg je snel, soepel en behendig door het kenmerkende fietsverkeer van echte fiets-stad Groningen.

Personeelsuitje in Groningen

Bij Spyderwheelz Groningen boek je een onvergetelijk uitje voor jouw bedrijf. Bij ons kun je met een grote groep op een stoere e-chopper cruisen door de stad. Of juist langs de mooiste plekjes van de provincie. Gegarandeerd veel plezier!

Uitje in Groningen

Ook kleinere groepen en dagjesmensen die op zoek zijn naar een unieke activiteit zitten bij Spyderwheelz Groningen helemaal goed! Op onze stoere e-choppers of e-fatbikes ben je ervan verzekerd dat je het meeste uit je bezoek aan Groningen haalt.

Je uitje in Groningen op maat gemaakt

Of het nou een personeelsuitje of een gewoon uitje in Groningen betreft, je kunt bij ons je uitje volledig op maat laten maken. Je kunt je toer uitbreiden met andere activiteiten of juist kiezen voor een arrangement in één van onze horecagelegenheden in de bruisende binnenstad. Van tevoren een hapje of drankje doen? Of de toer juist afsluiten met een borrel of pubquiz? Geen probleem!

Neem voor meer informatie snel contact met ons op!