Vrijgezellenfeest in Groningen voor mannen

Geïnteresseerd in een vrijgezellenfeest voor mannen omdat je broer of beste vriend binnenkort in het huwelijksbootje stapt? En ben je hiervoor van plan om een vrijgezellenfeest met je favoriete mannen in Groningen te organiseren? En ben je nog op zoek naar een activiteit of locatie?

Dan is Groningen de beste optie voor een geslaagd vrijgezellenfeest! Waarom? Groningen heeft alle ingrediënten voor een uniek en onvergetelijk vrijgezellenfeest:

  • Geweldige horecagelegenheden
  • Stappen zonder sluitingstijden
  • Groningen is met een gemiddelde leeftijd van 36 jaar de jongste stad van Nederland!
  • Alles is dichtbij en op loopafstand
  • Er zijn veel en diverse activiteiten mogelijk
Er gaat niets boven Groningen

Kies een bijzondere activiteit voor een onvergetelijk vrijgezellenfeest in Groningen

Als je zeker bent dat je jouw vrijgezellenfeest in Groningen wil organiseren, is het tijd om te bedenken met welke leuke activiteiten je deze dag op gaat vullen. Eén ding is zeker, dit moet een unieke ervaring worden voor jou en jouw vrienden. En vooral voor de bruidegom.

Droom je van een onvergetelijke dag zoals in The Hangover? En weet je nog niet welke activiteit je moet kiezen? Met ons aanbod zul je je zeker niet vervelen!

Zie je jezelf al op een stoere e-chopper van Spyder Wheelz door de provincie toeren? Onze te gekke elektrische scooters zijn geluidsarm, vrij van uitlaatgassen en volledig elektrisch. Aan deze activiteit had je vast nog niet gedacht!

Dit is de leukste en meest unieke manier om de stad Groningen en omgeving tijdens je vrijgezellenfeest te ontdekken!

Scootertocht of puzzeltour door Groningen

Bij Spyder Wheelz Groningen bieden we deze vette e-choppers voor verhuur aan voor grote groepen. Met onze samengestelde routes kunnen jullie tijdens jullie vrijgezellenfeest je de mooiste plekken van de provincie bezoeken.

Natuurlijk mogen jullie ook vrij zijn om zelf te bepalen waar jullie naartoe willen. Dit is natuurlijk fijn wanneer je liever zonder plan de provincie wilt ontdekken.

En willen jullie in plaats van een relaxte tour juist wat meer rivaliteit willen ervaren, kunnen jullie de excursie uitbreiden met een spannende puzzel. Dan laten we jullie voorafgaand aan de tocht een filmpje met 25 foto’s zijn van locaties en monumenten uit de omgeving.

Probeer deze zo goed mogelijk te onthouden, want tijdens de scooter tocht door Groningen komen jullie hier langs. Jullie worden verdeeld in twee groepen en het doel is om zoveel foto’s te maken waar jullie als team met de locaties op de foto staan. Lukt het jullie om meer foto’s te maken dan het andere team?

Een onvergetelijk uitje, geschikt voor grote en kleine groepen

Zowel grote als kleine vrijgezellenfeesten voor mannen kunnen genieten van onze Spyder Wheelz toer! Wij kunnen vrijgezellenfeesten tot maar liefst 40 personen aan. Dus ben je van plan je mannen vrijgezellenfeest groots aan te pakken? Geen probleem!

Je hoeft jezelf dus niet te beperken – je kunt je familie, vrienden, collega’s en zelfs je hele voetbal team uitnodigen. En vind je het juist fijner om met een groepje hechte vrienden je vrijgezellenfeest te organiseren? Ook dat begrijpen we heel goed!

Hoe dan ook, we helpen je graag met het organiseren.

Je vrijgezellenfeest in Groningen uitbreiden met andere activiteiten voor mannen?

Je kunt een tour met Spyder Wheelz combineren met een aantal andere gave activiteiten. Bekijk daarvoor ons aanbod van diverse arrangementen die je met onze scooter tours kunt combineren.

Voornamelijk voor vrijgezellenfeesten en personeelsuitjes in Groningen werken we samen met Break Out Gruno Park. Dit activiteitencentrum, dat je net buiten de stad vindt, biedt een breed aanbod aan activiteiten die je aan je vrijgezellenfeest kunt toevoegen. Met deze combinatie wordt jouw vrijgezellenfeest zonder twijfel onvergetelijk!

Veel mannelijke activiteiten mogelijk voor een memorabel uitje als in The Hangover. Bij Break Out Gruno Park kun je onder andere ontspannen met een bier of whiskey proeverij of een spel spelen dat geïnspireerd is op het bekende tv-programma Expeditie Robinson. Waarbij je elkaar uitdaagt tijdens verschillende proeven.

Maar jullie kunnen ook gaan waterskiën, elkaar uitdagen in een escape room of tijdens highlandgames. En nog veel meer!

Diverse opdrachten die jullie samen uitvoeren of tegen elkaar gaan strijden zorgen ervoor dat je een band krijgt met je vrienden als nooit tevoren en daarmee herinneringen voor het leven creëert.

Eindig je vrijgezellenfeest in Groningen in het bruisende nachtleven

Na het genieten van alle activiteiten die jullie hebben gekozen is het tijd om vrijgezellenfeest voor mannen zo goed als mogelijk af te sluiten. Er is geen andere plek om dit te doen dan in de bruisende binnenstad van Groningen!

Omdat wij in het centrum van Groningen zijn gevestigd, hebben we veel horecagelegenheden om jouw vrijgezellenfeest te voorzien van de lekkerste hapjes en drankjes bij de beste locaties van de stad. Hier heb je verschillende mogelijkheden:

  • Lekkere lunch
  • Heerlijk diner
  • Genieten op de terrasjes in de stad
  • De dag afsluiten in één van de vele gezellige Groningse kroegen

Groningen is een stad die geen sluitingstijden kent, dat betekent dat jullie vrijgezellenfeest voor mannen tot in de late uurtjes door kan gaan.

Klinkt goed?

Wacht niet langer en organiseer vandaag nog je vrijgezellenfeest voor mannen!

Stop met zoeken naar leuke activiteiten en locaties. Wij helpen je met het organiseren van alles wat je nodig hebt. Spyder Wheelz Groningen zorgt ervoor dat jullie een unieke dag (en nacht) hebben!

Het netwerk van Spyder Wheelz, onze locatie en de stad prachtige Groningen zorgen voor een onvergetelijk vrijgezellenfeest voor jou en al je vrienden.

Stuur ons een bericht en plan een te gek vrijgezellenfeest voor de bruidegom en alle gasten in!

Toch liever eerst contact?

Voor alle informatie en mogelijkheden kun je contact opnemen via info@spyderwheelzgroningen.nl of bellen met 06-48033363.