Het leukste vrijgezellenfeest van Groningen

Vrijgezellenfeest organiseren in Groningen omdat je broer, zus, beste vriend of vriendin binnenkort gaat trouwen? Zijn jullie van plan om een vrijgezellenfeest voor de bruid of bruidegom in Groningen te houden? Zijn jullie nog op zoek naar een activiteit of locatie?

Dan gaat er niets boven Groningen voor jouw vrijgezellenfeest! Waarom? Groningen heeft alle ingrediënten voor een onvergetelijk vrijgezellenfeest:

  • Fantastische horecagelegenheden
  • Bruisend nachtleven (zonder sluitingstijden)
  • Jongste stad van Nederland
  • Alles op loopafstand
  • Veel en diverse activiteiten

vrijgezellenfeest groningen

Een unieke activiteit voor een onvergetelijk vrijgezellenfeest Groningen

Als je er inmiddels van overtuigd bent om je vrijgezellenfeest in Groningen te houden, moet je de dag natuurlijk wel vullen met een leuke activiteit(en). Want het moet absoluut een onvergetelijke dag en een onvergetelijk vrijgezellenfeest worden. Heb je nog inspiratie nodig voor een activiteit? Met onze activiteiten ga je ongetwijfeld een origineel en succesvol vrijgezellenfeest organiseren!

Aan deze activiteit had je vast nog niet gedacht: op een stoere e-chopper door de provincie toeren. Een geweldige manier om Groningen en omgeving te verkennen!

Bij Spyder Wheelz Groningen kun je met een grote groep een gave e-chopper huren. Je kunt ervoor kiezen om zelf te bepalen hoe je gaat rijden maar wij hebben ook samengestelde routes klaarliggen. Deze routes brengen je langs de meest bijzondere plaatsen van de provincie.

En als jullie naast een relaxte tour toch liever met elkaar de strijd aan willen gaan, is er de mogelijkheid om de toer uit te breiden met een puzzel. We laten jullie dan voorafgaand aan de tour een filmpje zien met 25 foto’s van locaties of monumenten uit de omgeving. Deze moet je goed onthouden, want tijdens de route komen jullie hierlangs. Het doel is om op de foto te gaan met alle 25 foto’s die je eerder in het filmpje voorbij hebt zien komen.

Onze E-choppers zijn volledig elektrisch, geluidsarm, vrij van uitlaatgassen en je hebt geen helmplicht. Zo zie je er aan het einde van de dag nog steeds goed uit!

Reserveer nu!

vrijgezellenfeest groningen

Onvergetelijke dag voor grote en kleine groepen en mannen en vrouwen

Een Spyder Wheelz toer is een geschikte activiteit voor grote en kleine vrijgezellenfeesten. En is erg leuk voor vrijgezellenfeesten voor zowel mannen als vrouwen.

We hebben ruimte voor zowel grote als kleine vrijgezellenfeesten. Het is mogelijk om dit uitje voor je vrijgezellenfeest te boeken tot maar liefst 40 personen! Zo heb je veel mogelijkheden voor een geslaagd vrijgezellenfeest.

Zelfs als jij al je vrienden, collega’s of hele voetbal team wilt uitnodigen, kunnen wij je helpen met het organiseren van deze onvergetelijke dag.

Vrijgezellenfeest Groningen uitbreiden?

Een tour met Spyder Wheelz gaat heel goed samen met een andere activiteit. Bekijk hiervoor onze verschillende arrangementen.

Speciaal voor onze vrijgezellenfeesten in Groningen hebben wij bijvoorbeeld een samenwerking met Break Out Gruno Park. Dit is een activiteitencentrum dat zich net buiten de stad bevindt. Hierdoor zijn we in staat meerdere activiteiten aan je vrijgezellenfeest toe te voegen. Zo wordt het gegarandeerd een onvergetelijke dag!

Met mogelijkheden en uitjes voor zowel mannen en vrouwen. Bij Break Out Gruno Park kun je onder andere paintballen, proberen te ontsnappen uit een spannende escape room, waterskiën of jezelf testen tijdens de Highland Games. En nog veel meer!

Sluit je vrijgezellenfeest in Groningen af met een knaller!

Na een stevig potje highland games, een spannende escape room of een ander leuk uitje is het tijd om jullie vrijgezellenfeest in Groningen een passend einde te geven. Waar doe je dat anders dan in de bruisende stad Groningen?

Wij zijn gevestigd op een locatie midden in het centrum van Groningen. Doordat wij meerdere horecagelegenheden op de beste locaties van de stad runnen, hebben jullie veel mogelijkheden om de Spyder Wheelz tour uit te breiden met een hapje of een drankje. Je kunt hierbij denken aan de volgende mogelijkheden:

 • Uitgebreide lunch
 • Heerlijk diner
 • Terrasje pakken in de stad
 • Afsluiter in de gezelligste kroegen van Groningen

Deze stad kent geen sluitingstijden en dus kan een vrijgezellenfeest in Groningen tot in de late uurtjes doorgaan.

vrijgezellenfeest groningen

Wacht niet langer en ga jullie vrijgezellenfeest organiseren!

Je hoeft niet verder te kijken tussen alle andere vrijgezellenfeesten in Groningen. Bij ons zijn er heel veel mogelijkheden. Spyderwheelz Groningen verwelkomt jouw vrijgezellenfeest met veel liefde en zorgt ervoor dat het een onvergetelijke dag (en nacht) wordt! De stad Groningen, onze locatie en het netwerk van Spyder Wheelz biedt veel mogelijkheden voor een razend gezellig vrijgezellenfeest.

Boek nu het leukste vrijgezellenfeest van Groningen en zorg voor een onvergetelijk vrijgezellenfeest voor de bruid of bruidegom.

Tot snel!