Het leukste vrijgezellenfeest van Groningen

Ben jij van plan om je vrijgezellenfeest in Groningen te houden? Of ben je nog op zoek naar een locatie? Dan gaat er niets boven Groningen voor jouw vrijgezellenfeest! Waarom?

  • Fantastische horecagelegenheden
  • Bruisend nachtleven (zonder sluitingstijden)
  • Jongste stad van Nederland
  • Alles op loopafstand
  • Veel en diverse activiteiten

Spyderwheelz: een unieke activiteit voor je vrijgezellenfeest

Als je er inmiddels van overtuigd bent om je vrijgezellenfeest in Groningen te houden, moet je de dag natuurlijk wel vullen met activiteiten. Heb je nog inspiratie nodig voor je activiteiten? Hier had je vast nog niet aan gedacht: toeren op een stoere e-chopper door de provincie. Een geweldige manier om de stad en omgeving te verkennen!

Bij Spyderwheelz Groningen kun je met een grote groep een gave e-chopper huren. Je kunt ervoor kiezen om zelf te bepalen hoe je gaat rijden maar wij hebben ook samengestelde routes klaarliggen. Deze routes brengen je langs de meest bijzondere plaatsen van de provincie.

En als je naast een relaxte tour toch liever met elkaar de strijd aan wilt gaan, is er de mogelijkheid om de toer uit te breiden met een puzzel. We laten je dan voorafgaand aan de tour een filmpje zien met 25 foto’s van locaties of monumenten. Deze moet je goed onthouden, want tijdens de route kom je hierlangs. Het doel is om op de foto te gaan met alle 25 foto’s die je eerder in het filmpje voorbij hebt zien komen.

De E-choppers zijn volledig elektrisch, geluidsarm, vrij van uitlaatgassen en je hebt geen helmplicht. Zo zie je er aan het einde van de tour nog steeds goed uit!

Vrijgezellenfeest Groningen uitbreiden?

Wij hebben een samenwerking met Break Out Gruno Park. Dit activiteitencentrum bevindt zich net buiten de stad. Hierdoor zijn we in staat meerdere activiteiten aan je vrijgezellenfeest toe te voegen. Bij Break Out Gruno Park kun je onder andere paintballen, proberen te ontsnappen uit een spannende escaperoom, waterskiën of jezelf testen tijdens de Highland Games. En nog veel meer!

Sluit je vrijgezellenfeest in Groningen af met een knaller!

Doordat wij meerdere horecagelegenheden in Groningen runnen, heb je de mogelijkheid je Spyderwheelz tour uit te breiden met een hapje of een drankje. Je kunt hierbij denken aan:

  • Lunch
  • Diner
  • Pubquiz
  • Terrasje pakken
  • Afsluiter in de gezelligste kroegen van Groningen

Hoe dan ook: Spyderwheelz Groningen verwelkomt jouw vrijgezellenfeest met liefde en zorgt ervoor dat het een onvergetelijke dag (en nacht) wordt!

Tot snel!